Category: Gratis dating

Thailand flashback erotisk massage gävle

18.11.2015

thailand flashback erotisk massage gävle

Var på thaimassage i Gävle i torsdags och hoppades på ett trevligt avslut men så fort jag kom in på stället så insåg att här kommer det inte att. Nån som har koll på Söders thaimassage i Gävle om dom är duktiga och bra? Om man har flickvän och går på thaimassage och sen får HE. Finns det andra massagesalonger förutom thaisalonger som ger HE? Nu har jag varit på några olika salonger i Gävle men aldrig blivit.

Thailand flashback erotisk massage gävle - stockholms escort

Lellos Lellos Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Lellos Hitta fler inlägg av Lellos Hitta alla inlägg av Lellos i detta ämne. Blir mottagen av en thailändsk kvinna runt som jag betalar kronor till för en timmes oljemassage. Mycket erotisk och det var toppenskönt. Det är det den är till för Anser snarare att det är du och övriga faranger?

Thailand flashback erotisk massage gävle - unga brudar

Vill ju gärna inte att det ska vara en thailand flashback erotisk massage gävle där tjejerna gör allt för att det ska gå så fort med möjligt snarare än kvalité. Hon begärde ett hutlöst pris och pekade på ståndet och sa att den var för stor. Dom är ganska nojjiga i Gävle sedan de slog till mot ett antal slaonger för ca 2 år sedan. RuneRusk RuneRusk Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till RuneRusk Hitta fler inlägg av RuneRusk Hitta alla inlägg av RuneRusk i detta ämne. Ryssland och det nära utlandet Politik: thailand flashback erotisk massage gävle

 Comments: 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *